• Monday

  op afspraak

 • Tuesday

  op afspraak

 • Wednesday

  op afspraak

 • Thursday

  op afspraak

 • Friday

  op afspraak

 • Saturday

  op afspraak

 • Sunday

  gesloten

Lashes and Brows

Behandelingen

Lashes

Lash
extensions

Mooie, lange, gekrulde wimpers.

Met Lash extensie heb je geen mascara meer nodig en creëer je een intense, volle maar natuurlijke oog opslag.

Wij kijken samen naar de vorm van de ogen en wat de natuurlijke wimpers kunnen dragen.

We adviseren welke dikte, lengt en krul bij de ogen past en luisteren natuurlijk naar de wensen van de klant.

We plaatsen de haartjes één voor één.

Voor een wat vollere/fluffy look kun je ook kiezen voor een volume mix set. Met deze methode mixen wij een op een haartjes met dunnere volume haartjes wat een ‘’extra’’ effect geeft.

Lash extensions zijn niet schadelijk voor de natuurlijke wimper mits je de juiste nazorg toepast. Dit bespreken wij allemaal tijdens de behandeling.

LashLift

Mrs.
LashLift Lashlifting

Lash Volume Lift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te liften en krullen, zonder gebruik te maken van tangen, klemmen of wimperextensions.

Met lashliften creëer je een mooie, open blik en door de vitamines en keratine krijgen de wimpers extra volume.

 

Dit is een natuurlijke behandeling en beschadigd de wimpers niet.

Brows

Wenkbrauwen

Shapen

Bij het shapen van de wenkbrauwen kijken wij wat er bij de vorm van het gezicht past. We meten, waxen, epileren en knippen.

Tint/henna

Wil je een volle, gekleurde wenkbrauw? Dan kan je er voor kiezen om de wenkbrauwen te verven. De dons haartjes die niet met het blote oog te zien zijn worden ook mee geverfd zodat ze extra strak en vol ogen.

De meeste wenkbrauwen verven wij met henna, omdat de kleur intenser is en langer blijft zitten dan normale verf.

Brow lifting

Brow lifting is de nieuwe trent om je wenkbrauwen permanent te stylen. Ze zien er dikker, voller, rechter en gekamd uit na de behandeling.

Het effect blijft ongeveer 6 weken zitten.

Full brow treatment

Wil je een perfect gestijlde wenkbrauw? Kies dan voor een full brow treatment.

Hierbij passen wij de brow lift toe, shapen we de wenkbrauwen in vorm en geven ze een perfect tintje.

PMU

Permanente
make-up

LIPPEN

Bij lippigmentatie brengen wij door middel van een permanente make up machine inkt aan in de huid. Met een ultra fijne naald brengen wij het pigment aan in de lippen.

Er zijn verschillende redenen om je lippen te pigmenteren. Denk aan asymmetrie of een onregelmatige lip contour, kleur of vorm. Of wil jij simpelweg altijd verzorgde lippen?

Ook kunnen we door middel van lip shading en op de witte lip contour werken de lippen optisch voller laten lijken.

Heb jij last van donkere lippen en wil jij deze lichter maken? Dit kan, alleen dat is wel een proces van meer behandelingen. De eerste (soms tweede) behandeling is puur om de lip kleur te corrigeren. De tweede en derde behandeling is om de gewenste kleur toe te voegen.

WENKBRAUWEN

OMBRE POWDER BROWS

Dit is de nieuwe trend van het moment op het gebied van PMU en wenkbrauwen. Door middel van hele kleine pixels die vanaf de staart naar de aanzet word aangebracht. Krijg je een hele natuurlijke en zachte uitstraling.

Met deze techniek wordt op een heel subtiele wijze gepigmenteerd waardoor het lijkt alsof jij jouw wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Het resultaat is semi permanent. Dat houdt in dat na ongeveer 1,5 jaar de wenkbrauwen opnieuw moeten worden bijgewerkt om de kleur weer op te frissen.

HAIRSTROKE TECHNIEK

De hairstroke techniek is een hele natuurlijke manier van pigmenteren. Door middel van een nano naald kunnen wij de wenkbrauwen invullen met haartjes. Dit is een hele mooie techniek voor mensen die bijvoorbeeld net een paar haartjes missen of gewoon vollere wenkbrauwen willen.

Deze behandeling is niet geschikt voor ieder huidtype. Daarom kijken onze specialisten altijd of jouw huid geschikt is. Laat je altijd adviseren!